(06) 46244662 - info@js-recruitment.nl - Adri Piecklaan 41 - 3739 LG Hollandsche Rading

  Heeft u vragen?

  Misschien zoekt u ondersteuning die niet in het menu staat. Of heeft u andere vragen. Check de FAQ!

   FAQ

  Vacature marketing

  Vacature marketing is eigenlijk een onderdeel van employer branding. Om een goede vacature marketing te kunnen uitvoeren, moet u eerst weten welk werkgeversmerk u wilt neerzetten. Wat wilt u uitstralen, wat voor werkgevers wilt u zijn en welke werkcultuur past bij uw organisatie? 

  Als dit helder is, kunt u content en vacatures promoten via de juiste kanalen. Hiermee draagt u uw werkgeversmerk op een goede en effectieve manier uit. Vacature marketing is vrij nieuw, maar veelbelovend. Met een goede marketing wordt het binnenhalen van talent steeds gemakkelijker en effectiever. Daarnaast kunt u hiermee een talentenpool opbouwen, waar u op de juiste momenten uit kunt putten, 

  Candidate experience

  Steeds vaker horen we termen als 'Candidate experience'. En in deze markt is het echt van belang welke ervaringen u biedt aan kandidaten voor uw vacatures. Hoe beter de ervaring, hoe sneller talenten zich bij u willen aansluiten. De volgende onderdelen van vacature marketing kan ik voor u regelen:

  • Onderzoeken en vaststellen welke mediakanalen geschikt zijn om uw doelgroep te bereiken.
  • Naast mediakanalen kunnen ook online groepen en communities geschikt zijn. Ik doe ook hier onderzoek naar.
  • De juiste manier van communiceren ontwikkelen, zodat uw doelgroep zich aangesproken voelt. 
  • Een template maken (of meer) van geschikte content marketing advertenties en vacatures 
  • Het hele recruitment proces aanpassen aan Candidate experience. Denk aan persoonlijk contact, de juiste communicatiekanalen en inspelen op behoeftes van uw doelgroep. Zo besteed ik ook aandacht aan de wijze van het afwijzen van kandidaten.
  • Het inschakelen van medewerkers, om een ambassadeursrol te vervullen. Daar profiteren alle partijen van.

  Vacature marketing is belangrijk, zeker als u met regelmaat moeilijk te vervullen vacatures heeft. Met vacature marketing zult u snel resultaat merken!


  © 2023 JS Recruitment. Alle rechten voorbehouden.